Numele meu este  Victoria Mititelu, am 51 de ani, sunt inginera constructor si m-am hotarat sa-ti impartasesc si tie din experienta, acumulata in toti acesti ani, in acest frumos domeniu, cel al constructiilor.

Am lucrat in special in executie, dar si in serviciul tehnic. Am indeplinit functii, de la sef de echipa pana la sef de santier.

Am acumulat cunostinte si competente valoroase si vreau sa te folosesti si tu de ele.

Daca te  intereseaza  acest domeniu, vei afla atat detalii tehnice, cat si cum poti sa  executi singur diverse lucrari de constructii.

Iar daca nu construiesti singur, vei sti ce trebuie sa-i pretinzi constructorului pe care l-ai angajat, pentru a-ti face lucrarile corect si de calitate.

Iti voi dezvalui secrete ale executiei, pe care le poti afla numai din experienta de santier.

Te voi ajuta sa alegi materialele de constructii potrivite pentru lucrarea ta. Iti voi oferi argumente si criterii obiective, care sa te ghideze sub acest asediu al ofertelor.

Ma adresez, deopotriva, celor care vor sa lucreze, sau chiar lucreaza, in constructii, cit si celor care nu sunt constructori, dar, intr-un moment al vietii lor vor sa-si construiasca o casa, sa execute lucrari de finisaje, sau  sa repare casa pe care o au deja.

Victoria

Reclame